Background

Monday, 22 June 2015

Tokyo, Japan - Day 4 (15 June 2015)


Hari ni adalah hari yang paling kami berempat tak sabar nak tunggu!!! DisneySea Day!!! Horey!!!!! Tiket kami dah beli online a week before departure. Tiket DisneySea sama je dengan harga Disneyland which is ¥6900.


Kat sini tak banyak nak dicerita. Banyak gambar je. Melalui gambar, ada caption. Ok!!! Have fun browsing dear!!!






































Ramai tengah tunggu 1st show kat entrance Disney Dea








Assistance Dog is allowed. Cek google what is their function hokey. Pets lain tak boleh bawak, Kena tinggal kat boarding school yang disediakan.. huhu~








Tak sampai setengah hari dah kena charge GoPro. Nak wat cemane, Banyak sangat moment nak kena capture @_@
























Highland Tower ni best. Tapi sayang tak boleh record kat dalam :D



















Jom masuk volcano!!!






Mermaid area!!! Hajat hati nak tengok mermaid show. Tapi semua in Japanese language. So cancelled!!! huhu~
Comelkan bekas die!!!































Disney 11

















































Sorry kawan-kawan sebab tak dapat upload semua video.. Banyak sangat!!! Hehehe :) Hope all of these will brings you to DisneySea secara fantasi... @_@

Till we meet again Disney!!! Thank you for having us!!! Such a great experience!!!

No comments:

Post a Comment