Background

Sunday, 13 December 2015

Jump Street Petaling Jaya - 11 December 2015



Cuti cuti cutiiiii!!! Yeay!!! 11.12.2015, iaitu hari cuti sempena ulang tahun kelahiran Sultan Selangor!!!!! Daulat Tuanku!!!!
 
Jatuh pula hari Jumaat, so cuti jadi panjangggggggg... huhu~ So plan dengan Fendi dan adik-adik ipar, nak pergi Jump Street. Kami online booking session dulu since the management advise to book first sebab risau nanti ada yang melopong tak dapat lompat-lompat sebab full..

 
Ini payment kami.. Total untuk 4 jumpers dan socks.
 
Huhu.. So lepas solat Jumaat je, berdesupppppp terus ke destinasi. Cari tempat ni guna maps. Kelauttttttt.. Hahaha :D So untuk pengetahuan semua, lokasi Jump Street ni adalah betul-betul dalam area syarikat Bosch.. Memang pintu masuk kena melalui Bosch, then lokasinya adalah belakang daripada building utama Bosch tu. Jump Street ni dibuat dalam ala-ala warehouse gitu. Parking should be no problem.
 
And the best thing is, time ni tengah sakit gigi. Gusi bengkak sampaikan muka pun naik bengkak!!! Tapi hado den kesah??? Den rodah jo!!!! Hahaha :D






Locker disediakan. Ermmm.. Harga tak berapa ingat. If I'm not mistaken RM4 for 2 hours



Dengan sentokin pun nak selfie... Adehhh!!! @_@

Special socks for jump



 
Ada macam-macam stunt boleh buat kat sini. Ada normal trampoline, slam dunk, foam pit, dodge ball.. Owh ya, tak lupa kemudahan kat sini, selain dari locker, ada juga surau, toilet, café dan ruangan menunggu untuk yang tidak join main lompat si katak lompat. Hehe :)
 
Nak tengok aksi kami tak?? Hahaha :D Tengok kat dalam video bawah ni k. Jangan gelak tau. Kalau nak gelak, simpan je dalam perut...kikiki :D
 


No comments:

Post a Comment