Background

Sunday, 2 August 2015

Open House Wawa (01 Ogos 2015)


Alhamdulillah.. Sempurna sudah majlis makan-makan yang dianjurkan Wawa dan suami. Tak buat besar-besaran pun. Buat ala kadar je. Alhamdulillah ramai yang datang bertamu ke teratak comel kami :) Thank you for those yang hadir.

Tuan rumah tak sempat nak snap gambar langsung sebab melayan para tetamu yang datang. Yang ada ni pun hanyalah dari rakan-rakan yang hadir. Huhu~

Untuk hari makan-makan ni, Wawa masak soto ayam, nasi impit, begedil ayam, macaroni bakar (paling cepat habis) hahaha :D then Mama Wawa ada masakkan kuah kacang. Cukup la kot. Tu pun pun hamper tak menang tangan. Sebab asalnya nak mula masak Jumaat malam. Alih-alih, regulator dapur pula rosak. Ayayai.. Makanya semua start masak hari Sabtu pagi tu sendiri. Alhamdulillah sempat siapkan semua sebelum jemputan datang :D And terima kasih buat Mama and Along yang hadir untuk memberikan bantuan di saat-saat akhir :) Syukur semua kata sedap. Mom In Law pun tambah tambah makannya. Weeehuuuu~

So ni je la gambar ye ye ye :D

P/s: Maaf tuan rumah agak selebet. Nak mekap tak sempat. Miahahaha :D








No comments:

Post a Comment