Background

Friday, 24 July 2015

Berbuka Puasa Ramadhan 2015

 
Uishhh.. banyak nye sawang kat blog page ni!!! Hahahaha :D Mohon ampun dan maaf la sebab dah lama tak menghapdet. Ni pun baru nak upload gambar-gambar bulan puasa. Hahaha :D Alhamdulillah Ramadhan 2015 Berjaya ditempuh. Tak banyak berbuka kat luar pun. Few times only.
 
1st berbuka kat luar adalah dengan kawan-kawan UiTM. Kami berbuka di Intekma Resort Shah Alam. Ratenya sangat competitive. And selection of food di buffet line pun boleh tahan. Alhamdulillah dapat juga berkumpul dengan kawan-kawan.. Ni je yang dapat dikumpulkan sebab yang lain-lain tak berikan maklum balas. Huhu~
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
Next berbuka dengan family pula. Alhamdulillah ada rezeki untuk belanja family Wawa dan in law berbuka. We are having our iftar at JM Briani Bandar Baru Bangi.
 
 
 
 
 
Eh, ada lagi 1 la. Berbuka di RHR Hotel Bangi di bawah pengendalian Pusat Kokurikulum dan Pembangunan Pelajar UPM. Tapi yang sempat snap picture adalah dengan baby sinchan ni je, and with my Mama Mia. Hahaha :D
 
 
Keep short and sweet, sampai sini je untuk berbuka puasa entry. Hahaha :D Kbai!!!

No comments:

Post a Comment