Background

Monday, 25 November 2013

PD Scooter Day Ride (24.11.2013)


Hai semuaaaaaa... Hehe =) Semalam wawa join PD Scooter Day Ride.. Tak kisah scooter jenama apa dari mana, semua di alu-alukan untuk join. Haaaa.. Dah lama tak join aktiviti cenggini. Rindu pulak rasanya. Wawa jadi pembonceng je. Naik dengan tunang wawa. Huhu~ Kami bergerak dari rumah kami dengan 3 biji motor lagi since yang lain-lain ada yang dah gerak since malam hari Sabtu.




Moji and Halid in action

Haaa... Akhirnya sampai juga ke destinasi yang nak di tuju :) yeay!!! 






Manyakkkkk angattttt motornye :D

video

So bila semua dah settle down, kami bergerak 1 lokasi yang ala-ala dataran gittew.. Untuk sesi photoshoot. Area ni berdekatan dengan kem tentera tu.













Dahsyat tak camera man kami.. Hahaha :D
Dahhhhh... Saya nak posing pulakkkkk...

Owh!!  Saya bukan nak peluk dia ye3.. Hahaha :D
Ade je yang nak mengaco :D

Ha.. Hasil daripada ride ni, saya telah dianugarahkan kaki berbelang peringkat negeri. Hahaha :D Choiiii!!!


Ok semua.. InsyaAllah ade jeki, kita join ride lagi ye ye ye. Salam Ukhwah dari Cik Wawa Da Veronica. Salammmmm....


HIDUP SCOOTER UNTUK NEGARA!!! 

No comments:

Post a Comment